Mick valt zijn omgeving maar al te graag lastig met zijn uit de hand gelopen passie voor muziek. Wanneer hij het voor elkaar krijgt iemand te enthousiasmeren voor een artiest of muziekstijl die hij te gek vindt, kan daar geen espressootje of speciaalbier tegenop.

Omdat Mick naast muziek misschien wel evenveel van Nijmegen houdt, ging hij op zoek naar een nieuwe manier om zijn passie bij Nijmegenaren onder de aandacht te brengen. In 2017 richtte hij samen met Verney van der Sluys Podium 8 op: een pop-up podium dat fungeert als promotieplatform voor bekende en onbekende muzikanten en voor de stad zelf. Daarnaast houdt hij via Jazzstad Nijmegen het jazz-liefhebbende publiek op de hoogte.

Inmiddels treedt Mick wisselend op als programmamaker, vormgever en marketeer voor verschillende muzikale evenementen. In samenwerking met Stefan Hoevenaars (programmeur de Kaaij) stelde hij voor het Green Blue Festival het muzikale programma samen. Proost (en/of dans) met hem onder de waalbrug op 30 juni en 1 juli!

Benieuwd naar Mick’s muzieksmaak? Check dan eens zijn funky afspeellijstjes op Spotify (met meer dan 27.000 volgers): https://open.spotify.com/user/kaatjev?si=jhSwXGtrQdWFiAfeA3-LMQ